Qui som

Fa més de 35 anys, el 1980, l’Esteve Carrera Blancafort fundava Excavacions Carrera.

En aquell moment, l’empresa, de caràcter familiar, comptava amb 2 treballadors, 2 màquines i 2 camions.

Actualment, amb més de 35 anys d’experiència, comptem amb 17 treballadors i una flota de més de 30 vehicles de diferents tipus i amb tota mena d’accessoris per realitzar tot tipus de treballs.

Com a empresa, sempre hem apostat pel creixement sostenible. Reinvertim els nostres beneficis en l’adquisició de nova maquinària i la formació dels nostres treballadors per oferir-te el millor servei en excavacions.

Avui som una de les empreses líders en treballs d’excavació a la comarca d’Osona.

Qualitat i feina ben feta.

Oferim la màxima qualitat als nostres clients en tot tipus de serveis: excavacions, construcció de rocalles, enderrocs, arranjament de terrenys o transport de terres. Oferim també els nous serveis que demanda el mercat, com el ratllat de quadres per al benestar animal o el fressat de soques.

Comptem amb una plantilla de maquinistes i operaris qualificats, preparats i amb una dilatada experiència en la realització de tot tipus d’obres relacionades amb les excavacions.

Aquest és el nostre valor afegit.

Renovació constant de maquinària.

Constantment ampliem i renovem la nostra flota de maquinària afegint-hi les últimes innovacions del sector.

Així podem oferir-te sempre les millors eines per als teus treballs d’excavació, com per exemple, l’anivellament de terrenys mitjançant tecnologia làser.

Ens posem a treballar?

Sol·licita pressupost